Limhamns Kemomat AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Limhamns Kemomat AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Limhamns Kemomat AB är ett av dem. Statusen för Limhamns Kemomat AB är att Bolaget är aktivt.

Limhamns Kemomat AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-04-07. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Limhamns Kemomat AB ska trivas.

Limhamns Kemomat AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva kemtvätt av kläder och textilier, jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Limhamns Kemomat AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Limhamns Kemomat AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Limhamns Kemomat AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-158846.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Limhamns Kemomat AB är Serruys, Robert Emile som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Serruys, Carina Birgitta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Limhamns Kemomat AB har 556511-4419 som sitt organisationsnummer.