Aktiebolaget Reimolin

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Reimolin. Det finns flera verksamheter som liknar Aktiebolaget Reimolin i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1995-06-12 så har Aktiebolaget Reimolin varit registrerat. Idag är Aktiebolaget Reimolin Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Reimolin så kan man gör det genom att posta ett brev till V. Kanalg. 1, 211 41, Malmö. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Reimolin så kan ni göra det på .

Bolaget skall förmedla nationella och internationella affärskontakter samt bedriva handel med värdepapper, fast och lös egendom inom fastighets-, förvaltnings- och byggnadsbranschen ävensom utföra konsulttjänster inom dessa verksamhetsområden.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Söderlin, Hans Peter som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlin, Katarina Louise som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlin, Stig Aron Reimo som är född 1942 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Söderlin, Stig Aron Reimo .

Aktiebolaget Reimolin har 556511-1761 som sitt organisationsnummer.