Varu Börsen Office i Malmö AB

Skåne län

Information

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva import och handel med data-, kontors- och elektronisk kommunikationsutrustning med tillbehör samt uthyrning, leasing och finansiering av dessa produkter, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Varu Börsen Office i Malmö AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Varu Börsen Office i Malmö AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1995-04-05 så skapades Varu Börsen Office i Malmö AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556510-8346 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Varu Börsen Office i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Varu Börsen Office i Malmö AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Emteryd, Jan Eric Gösta -Long, Björn Yngve -Skog, Michael Kennet

Följande personer är på något sätt aktiva inom Varu Börsen Office i Malmö AB är Skog, Michael Kennet som är född 1966 och har titeln VD, Skog, Michael Kennet som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Long, Björn Yngve som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Christensson, Nils Tommie som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Emteryd, Jan Eric Gösta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Winblad, Eva-Lis Lilian som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotGökpinar Skog, Gönül som är född 1960 och har titeln Suppleant, Koskela, Ari Heikki Henry som är född 1963 och har titeln Revisor, Nexia Revision Sverige AB som är född och har titeln Revisor.