H Altenhammar AB

Skåne län

Information

H Altenhammar AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som H Altenhammar AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

H Altenhammar AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-08-01.

H Altenhammar AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-03-14. Men sedan 2005-08-01 så har H Altenhammar AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hjorttackeg. 1, 211 33, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på H Altenhammar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3802700.

Malmö arbetar för att verksamheter som H Altenhammar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för H Altenhammar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet och catering samt fastighetsförvaltning. Ävensom bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för H Altenhammar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till H Altenhammar AB och det är följande personer, Altenhammar, Hans Gunnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Zedén, Bengt Martin som är född 1963 och har titeln Suppleant, Gyllenberg, Mats Anders som är född 1957 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för H Altenhammar AB är 556509-8240.