CODAB Holding AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns CODAB Holding AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. CODAB Holding AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

CODAB Holding AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556509-7291.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 040-936090 alternativt besöka eller skicka post till CODAB Holding AB på följande adress Höjdroderg. 24, 212 39, Malmö.

CODAB Holding AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I CODAB Holding AB så sitter följande personer i styrelsen: , Nilsson, Ulla Ann-Marie som är född 1954 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning, montage, för- säljning och installationer av varor och tjänster vari ingår el, mekanik och elektroniska kontrollsystem för drivmedelshantering, äga och förvalta fast egendom, värdepapper och patenträttigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.