Per Persson Företagstjänst i Limhamn AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena bokföring, redovisning, administrativ-, organisations- och systemutveckling för företag och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Per Persson Företagstjänst i Limhamn AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Per Persson Företagstjänst i Limhamn AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1995-02-03 så skapades Per Persson Företagstjänst i Limhamn AB och företaget är har F-skattsedel Per Persson Företagstjänst i Limhamn AB har haft det sedan 1995-01-01.

Per Persson Företagstjänst i Limhamn AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556509-3803 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Per Persson Företagstjänst i Limhamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Per Persson Företagstjänst i Limhamn AB så går det att nå dem via telefon på 040-262108 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Per Persson Företagstjänst i Limhamn AB är Persson, Per-Ingvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Johan Martin som är född 1976 och har titeln Suppleant, Erlandsson, Sven Johan Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .