Malmö Cigarr & Tobakshandel Aktiebolag

Skåne län

Information

Malmö Cigarr & Tobakshandel Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Malmö Cigarr & Tobakshandel Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Malmö Cigarr & Tobakshandel Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Malmö Cigarr & Tobakshandel Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Malmö Cigarr & Tobakshandel Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Malmö Cigarr & Tobakshandel Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gustav Adolfs Torg 41, 211 39, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-120166.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Malmö Cigarr & Tobakshandel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Malmö Cigarr & Tobakshandel Aktiebolag har idag 556508-8100 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Larsson, Christer Thomas -Svensson, Leif Christer är den som för stunden ansvarar för Malmö Cigarr & Tobakshandel Aktiebolag

Bolaget skall inom branschen för detsamma driva tobaksaffär med försäljning av tobak samt spel och lotter. Ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Malmö Cigarr & Tobakshandel Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Leif Christer som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Christer Thomas som är född 1962 och har titeln Suppleant, Resursgruppen Ekonomi i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, Mattisson, Per Stefan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, .