Thermosoft Marketing AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Thermosoft Marketing AB. Det finns flera verksamheter som liknar Thermosoft Marketing AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Thermosoft Marketing AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1995-01-25 så har Thermosoft Marketing AB varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Thermosoft Marketing AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Thermosoft Marketing AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Thermosoft Marketing AB så kan ni göra det på 040-453231.

Bolaget skall äga och förvalta fast gendom och värdepapper samt bedriva handel med och tillverkning av räddningsmaterial och tillbehör till dito ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Berger, Gunvald Magnus Svante som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Sundgren, Jan Georg som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Mueller, Monika som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Persson, Mats Christer Roland som är född 1965 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Thermosoft Marketing AB har 556508-6492 som sitt organisationsnummer.