SPI Nordic Play & Leisure Aktiebolag

Skåne län

Information

556508-2897 är organisationsnummer för företaget SPI Nordic Play & Leisure Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SPI Nordic Play & Leisure Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som SPI Nordic Play & Leisure Aktiebolag finns i.

SPI Nordic Play & Leisure Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-02-07 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SPI Nordic Play & Leisure Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

SPI Nordic Play & Leisure Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SPI Nordic Play & Leisure Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med SPI Nordic Play & Leisure Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-228400 eller genom brev på följande adress:
Skrittg. 8 B, 213 77, Malmö

Bolaget skall bedriva projektering, försäljning och byggnation av lekanläggningar och vattenanläggningar både inomhus och utomhus i kommersiella och offentliga miljöer. Bolaget skall även för kunds räkning genomföra evenemangsmarknadsföring kring en produkter, varumärke eller idé samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SPI Nordic Play & Leisure Aktiebolag och det är Wettergren, Jan-Mikael som är född 1961 och har titeln VD, Wettergren, Jan-Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Almond, Paul som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wettergren, Åke Krister som är född 1964 och har titeln Suppleant, Palm, Jan Robert som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor