Epsilon Logistics Management AB

Skåne län

Information

556508-1956 är organisationsnummer för verksamheten Epsilon Logistics Management AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Epsilon Logistics Management AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Epsilon Logistics Management AB finns i.

Epsilon Logistics Management AB har varit registrerat sedan 1995-02-03 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Epsilon Logistics Management AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-30.

Epsilon Logistics Management AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Epsilon Logistics Management AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Epsilon Logistics Management AB så kan ni göra det på telefon genom 040-6659000 eller genom brev på följande adress:
Dockplatsen 1, 211 19, Malmö

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom organisationsutveckling och logistikområden, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Epsilon Logistics Management AB och det är Johnsson, Per Eric Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Thurban, Helene Marie som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ekelund, Maria Sofia som är född 1970 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,