Metalimo i Malmö AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Metalimo i Malmö AB. Det finns flera verksamheter som liknar Metalimo i Malmö AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Metalimo i Malmö AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1995-01-28 så har Metalimo i Malmö AB varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Metalimo i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Metalimo i Malmö AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Stillmansg. 8, 212 25, Malmö. Vi ni istället prata med Metalimo i Malmö AB så kan ni göra det på 040-184700.

Bolaget skall bedriva grossiströrelse med trä och metallramar, konstnärsmaterial och inramning av olika konstverk, avel och uppfödning av hästar, tävlingsverksamhet, marknadsföring av och handel med hästar. Dessutom äga och förvalta värdepapper och fast egendom såväl inom som utom landet, samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wallgren, Rolf Thorbjörn som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallgren, Norma Yanine som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Metalimo i Malmö AB har 556507-8242 som sitt organisationsnummer.