Volito Overseas Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Volito Overseas Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Volito Overseas Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Volito Overseas Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556507-0223.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-6603000 alternativt besöka eller skicka post till Volito Overseas Aktiebolag på följande adress Byängsgränd 22, 120 40, Årsta.

Volito Overseas Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Volito Overseas Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Kristinsson, Sigurdur som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall i eget namn eller genom dotter- eller intressebolag bedriva luftfartsrörelse, innefattande utveckling, tillverkning, köp, uthyrning och försäljning av luftfartyg och luftfartygsutrustning, förvalta fast egendom, värdepapper och annan lös egendom, bedriva affärsutveckling och konsultverksamhet, företrädesvis inom ovannämnda områden samt idka härmed förenlig verksamhet.