Nordic Hälsotek Aktiebolag

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva frisk- och hälsovård, kurser och utbildningar, förvalta och hyra ut lokaler och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordic Hälsotek Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Nordic Hälsotek Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1995-01-13 så skapades Nordic Hälsotek Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Nordic Hälsotek Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Nordic Hälsotek Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556506-7955 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Nordic Hälsotek Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nordic Hälsotek Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-220920 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordic Hälsotek Aktiebolag är Pehar, Dean Rudolf som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Luttergård, Sven Robert som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisor, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .