EB-R NeuroRe AB

Skåne län

Information

556506-5348 är organisationsnummer för verksamheten EB-R NeuroRe AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EB-R NeuroRe AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som EB-R NeuroRe AB finns i.

EB-R NeuroRe AB har varit registrerat sedan 1995-01-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för EB-R NeuroRe AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

EB-R NeuroRe AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EB-R NeuroRe AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med EB-R NeuroRe AB så kan ni göra det på telefon genom 040-578181 eller genom brev på följande adress:
N. Skolg. 29 B, 214 22, Malmö

Bolaget skall bedriva privatpraktik samt konsult- och utbildningsverksamhet för sjukgymnastisk verksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EB-R NeuroRe AB och det är Bramell Risberg, Eva Kristin som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Risberg, Lars Mårten som är född 1948 och har titeln Suppleant, Persson, Mats Christer Roland som är född 1965 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,