Henryk Feierbergs Import Aktiebolag

Skåne län

Information

556505-0373 är organisationsnummer för bolaget Henryk Feierbergs Import Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Henryk Feierbergs Import Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Henryk Feierbergs Import Aktiebolag finns i.

Henryk Feierbergs Import Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-01-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Henryk Feierbergs Import Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Henryk Feierbergs Import Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Henryk Feierbergs Import Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Henryk Feierbergs Import Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-490863 eller genom brev på följande adress:
Kjellanders g. 18, 212 36, Malmö

Bolaget skall bedriva handel samt import och export inom kläd- branschen, jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Henryk Feierbergs Import Aktiebolag och det är Feierberg, Henryk som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Feierberg, Celina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Dillon AB som är född och har titeln Revisor,