Arbman Annonsbyrå Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva reklambyrå och förlagsverksamhet avseende tidskifter och böcker, äga och förvalta fast och lös egendom, idka uthyrning och eller försäljning av maskiner, företrädesvis data, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Arbman Annonsbyrå Malmö Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Arbman Annonsbyrå Malmö Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1995-01-20 så skapades Arbman Annonsbyrå Malmö Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Arbman Annonsbyrå Malmö Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Arbman Annonsbyrå Malmö Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556504-4590 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Arbman Annonsbyrå Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Arbman Annonsbyrå Malmö Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-130040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Arbman Annonsbyrå Malmö Aktiebolag är Höglund, Björn Magnus som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlgren, Tomas Magnus som är född 1967 och har titeln Suppleant, Götmar Blomstedt, Anna Sofia som är född 1969 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .