Stig Arbman Annonsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

Stig Arbman Annonsbyrå Aktiebolag är en verksamhet som finns i Malmö. I Stig Arbman Annonsbyrå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Höglund, Björn Magnus som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlgren, Tomas Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Göran Mikael som är född 1955 och har titeln Revisor, Götmar Blomstedt, Anna Sofia som är född 1969 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stig Arbman Annonsbyrå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stig Arbman Annonsbyrå Aktiebolag på telefon 040-130040.

Bolaget skall bedriva reklambyrå och förlagsverksamhet avseende tidskrifter och böcker, äga och förvalta fast och lös egendom, idka uthyrning och eller försäljning av maskiner, företrädesvis data, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stig Arbman Annonsbyrå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Stig Arbman Annonsbyrå Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stig Arbman Annonsbyrå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Stig Arbman Annonsbyrå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stig Arbman Annonsbyrå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Stig Arbman Annonsbyrå Aktiebolag har 556504-4582 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.