VTM Riv Aktiebolag

Skåne län

Information

VTM Riv Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där VTM Riv Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. VTM Riv Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket VTM Riv Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. VTM Riv Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till VTM Riv Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Norbergsg. 21, 214 50, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-80275.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är VTM Riv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

VTM Riv Aktiebolag har idag 556504-1794 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för VTM Riv Aktiebolag

Bolaget skall bedriva rivningsverksamhet, avfallsåtervinning och avfallstransporter inom byggbranschen samt skrothantering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I VTM Riv Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Billgren, Bo Sixten som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jan Yngve som är född 1942 och har titeln Suppleant, Appelgren, Ulf Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor, Arevenue AB som är född och har titeln Revisor, .