Lars Olovsson Medicinsk Konsultation Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva sjuk- och hälsovård, konsult- och utbildningsverksamhet inom området samt utgöra expertstöd i arbets- miljöfrågor, individuell rehabilitering och bedriva med detta förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lars Olovsson Medicinsk Konsultation Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Lars Olovsson Medicinsk Konsultation Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1995-01-11 så skapades Lars Olovsson Medicinsk Konsultation Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Lars Olovsson Medicinsk Konsultation Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Lars Olovsson Medicinsk Konsultation Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556503-6026 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Lars Olovsson Medicinsk Konsultation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Lars Olovsson Medicinsk Konsultation Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-120455 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lars Olovsson Medicinsk Konsultation Aktiebolag är Olovsson, Lars Johan Torsten som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Svenbro, Ulla Annika Elisabet som är född 1946 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Maria Christina E som är född 1942 och har titeln Revisor, Christina Gabrielsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .