Projekt & Marknad Kjell-Åke Ståhl Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Projekt & Marknad Kjell-Åke Ståhl Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Projekt & Marknad Kjell-Åke Ståhl Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Projekt & Marknad Kjell-Åke Ståhl Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Projekt & Marknad Kjell-Åke Ståhl Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-12-23. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Projekt & Marknad Kjell-Åke Ståhl Aktiebolag ska trivas.

Projekt & Marknad Kjell-Åke Ståhl Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall inom verkstadsbranschen bedriva industriellt projektarbete och industriell marknadsföring samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Projekt & Marknad Kjell-Åke Ståhl Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Projekt & Marknad Kjell-Åke Ståhl Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Projekt & Marknad Kjell-Åke Ståhl Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-216110.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Projekt & Marknad Kjell-Åke Ståhl Aktiebolag är Ståhl, Kjell-Åke Bengt som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Karl Axel Peter som är född 1945 och har titeln Suppleant, Körkkö, Gunnel Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Nilsson, Nils Anders som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Projekt & Marknad Kjell-Åke Ståhl Aktiebolag har 556501-6960 som sitt organisationsnummer.