ES Mätteknik Aktiebolag

Skåne län

Information

ES Mätteknik Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där ES Mätteknik Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. ES Mätteknik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. ES Mätteknik Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till ES Mätteknik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 077-1330033.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är ES Mätteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

ES Mätteknik Aktiebolag har idag 556501-0864 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hartman, Eskil Stefan -Norberg, Hans Olof Firman tecknas i förening av -Hjort, Staffan -Nilsson, Rolf Tommy är den som för stunden ansvarar för ES Mätteknik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva installation, reparation samt avläsning av instrument för elavläsning och därmed förenlig verksamhet.

I ES Mätteknik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hjort, Staffan som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Nilsson, Rolf Tommy som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Hartman, Eskil Stefan som är född 1960 och har titeln VD, Hartman, Eskil Stefan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Hans Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hamilton, John Gustaf Ludvig som är född 1947 och har titeln SuppleantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Åkerlund, Mats Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .