Amentum AB

Skåne län

Information

Amentum AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Amentum AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Amentum AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Amentum AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-12-01. Men sedan 1995-01-01 så har Amentum AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Poppelg. 35, 213 62, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Amentum AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-216620.

Malmö arbetar för att företag som Amentum AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Amentum AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och redovisnings- tjänster, lokal-bostadsförmedling resp. uthyrning, försäljning av inredningsprodukter, konsultverksamhet inom fastighetsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Amentum AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Amentum AB och det är följande personer, Spak, Henrik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosberg, Kjell Fredrik som är född 1965 och har titeln Suppleant, Pedersen, Eva Christin som är född 1952 och har titeln Revisor, Abakus Revision & Konsult AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Amentum AB är 556500-4073.