SkåneCronan Administration AB

Skåne län

Information

SkåneCronan Administration AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där SkåneCronan Administration AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. SkåneCronan Administration AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket SkåneCronan Administration AB har haft sedan 1995-01-01. SkåneCronan Administration AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till SkåneCronan Administration AB så kan ni göra det genom att skicka er post till STORA NYGATAN 34, 211 37, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6728890.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är SkåneCronan Administration AB Privat, ej börsnoterat.

SkåneCronan Administration AB har idag 556499-9034 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för SkåneCronan Administration AB

Bolaget skall bedriva tjänster inom redovisning och revision.

I SkåneCronan Administration AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Anderberg, Sven Mats som är född 1962 och har titeln Suppleant, Palm, Jan Robert som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .