Innowiz AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Innowiz AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Innowiz AB är ett av dem. Statusen för Innowiz AB är att Bolaget är aktivt.

Innowiz AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-11-23. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Innowiz AB ska trivas.

Innowiz AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva reklambyrå och marknadsutvecklingsprojekt, förvaltning av aktier och värdepapper, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Innowiz AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Innowiz AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Innowiz AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6607371.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Innowiz AB är Olsson, Hans Olov Stefan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkenstam, Britt Helma Elisabeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ström, Torbjörn Albert som är född 1952 och har titeln Revisor, .

Innowiz AB har 556499-2781 som sitt organisationsnummer.