Stiftkronan Förvaltning Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Stiftkronan Förvaltning Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Stiftkronan Förvaltning Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1994-11-02 så har Stiftkronan Förvaltning Aktiebolag varit registrerat och sedan 2000-11-06 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Stiftkronan Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Stiftkronan Förvaltning Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Strandg. 88, 216 11, Limhamn. Vi ni istället prata med Stiftkronan Förvaltning Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, driva elevhem samt konferens- och kursverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hultén Dennis, Anna Ulrika som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultén, Hans Jockum som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hultén, Hans Olle som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikfalk, Lennart Alf Folke som är född 1940 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Ordförande saknas. .

Stiftkronan Förvaltning Aktiebolag har 556498-4416 som sitt organisationsnummer.