Västchark i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

556498-4176 är organisationsnummer för bolaget Västchark i Malmö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Västchark i Malmö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Västchark i Malmö Aktiebolag finns i.

Västchark i Malmö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-11-02 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Västchark i Malmö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Västchark i Malmö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Västchark i Malmö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Västchark i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-211140 eller genom brev på följande adress:
Scheeleg. 25, 212 28, Malmö

Bolaget skall bedriva styckning och försäljning av kött samt försäljning av charkuterivaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Västchark i Malmö Aktiebolag och det är Bozovic, Milorad som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bozovic, Gordana som är född 1956 och har titeln Suppleant, Landeke, Dan Axel som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Dan Landeke AB som är född och har titeln Revisor,