L'anza EP Sweden AB

Skåne län

Information

L'anza EP Sweden AB är ett företag som finns i Malmö. I L'anza EP Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindell, Karl Erik Tony som är född 1965 och har titeln VD, Lindell, Karl Erik Tony som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Alex, Kent Leif som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Junkers, Dan Wilhelm som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisor, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med L'anza EP Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå L'anza EP Sweden AB på telefon 040-284540.

Bolaget skall bedriva försäljning av hårprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är L'anza EP Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

L'anza EP Sweden AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

L'anza EP Sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och L'anza EP Sweden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för L'anza EP Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

L'anza EP Sweden AB har 556497-8764 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.