Advokaten Torgny Nordqvist Aktiebolag

Skåne län

Information

Advokaten Torgny Nordqvist Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Advokaten Torgny Nordqvist Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Advokaten Torgny Nordqvist Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Advokaten Torgny Nordqvist Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-10-27.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Advokaten Torgny Nordqvist Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-72600.

Malmö arbetar för att företag som Advokaten Torgny Nordqvist Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Advokaten Torgny Nordqvist Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall uteslutande bedriva advokatverksamhet.

Firmatecknare för Advokaten Torgny Nordqvist Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Advokaten Torgny Nordqvist Aktiebolag och det är följande personer, Nordqvist, Nils Olof Torgny som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallbäck, Anders Stefan som är född 1945 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Lexholm, Patrik Levon som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Patrik Lexholm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Advokaten Torgny Nordqvist Aktiebolag är 556496-3717.