Compitum - Advokatbyrån för upphandlingsjuridik AB

Skåne län

Information

Bolaget skall uteslutande bedriva advokatverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Compitum - Advokatbyrån för upphandlingsjuridik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Compitum - Advokatbyrån för upphandlingsjuridik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1994-10-27 så skapades Compitum - Advokatbyrån för upphandlingsjuridik AB och bolaget är har F-skattsedel Compitum - Advokatbyrån för upphandlingsjuridik AB har haft det sedan 1994-01-01.

Compitum - Advokatbyrån för upphandlingsjuridik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-11-13

556496-3709 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Compitum - Advokatbyrån för upphandlingsjuridik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Compitum - Advokatbyrån för upphandlingsjuridik AB så går det att nå dem via telefon på 040-6315100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Compitum - Advokatbyrån för upphandlingsjuridik AB är Hallbäck, Anders Stefan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Jan Tommy som är född 1952 och har titeln Suppleant, Rylander, Bengt Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, Löwhagen, Karin Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .