Admetus International Aktiebolag

Skåne län

Information

556496-1646 är organisationsnummer för företaget Admetus International Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Admetus International Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Admetus International Aktiebolag finns i.

Admetus International Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-10-06 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Admetus International Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Admetus International Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Admetus International Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Admetus International Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-915334 eller genom brev på följande adress:
Slottsg. 30, 211 33, Malmö

Bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom media och reklam, marknadsföring och försäljning av inspelade CD- och DVD-skivor, förmedling av licensrättigheter samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Admetus International Aktiebolag och det är Bruze, Anders Gustaf Ivar som är född 1952 och har titeln VD, Bruze, Anders Gustaf Ivar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bruze, Ilse Catharina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Andersson, Knut Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Zachrisson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,