Print Mation Svenska Aktiebolag

Skåne län

Information

Print Mation Svenska Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Print Mation Svenska Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Print Mation Svenska Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Print Mation Svenska Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-09-26. Men sedan 1996-01-01 så har Print Mation Svenska Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Malmöv. 44, 233 38, Svedala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Print Mation Svenska Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6728850.

Malmö arbetar för att företag som Print Mation Svenska Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Print Mation Svenska Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av blanketter och kontorsutrustning, samt äga och förvalta fastigheter och aktier, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Print Mation Svenska Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Print Mation Svenska Aktiebolag och det är följande personer, Olsson, Bengt Åke Roland som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Hildegard Lilo som är född 1939 och har titeln Suppleant, Stengert, Eva Charlotte Elisabet som är född 1965 och har titeln Revisor, Din Ekonom i Malmö AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Print Mation Svenska Aktiebolag är 556494-5326.