Bewapack International AB

Skåne län

Information

Bewapack International AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Bewapack International AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bewapack International AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-04-12.

Bewapack International AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-09-14. Men sedan 2000-04-12 så har Bewapack International AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till ENGELBREKTSGATAN 15, 211 33, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bewapack International AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-388670.

Malmö arbetar för att företag som Bewapack International AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bewapack International AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva marknadsföring, design och produktutveckling av förpackningar i glas och plast samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bewapack International AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bewapack International AB och det är följande personer, Alfredsson, Jan Olof Christer som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Rank Alfredsson, Rosmarie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Salander, Eric Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bewapack International AB är 556493-4346.