Cortec Medical Aktiebolag

Skåne län

Information

556492-6672 är organisationsnummer för verksamheten Cortec Medical Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cortec Medical Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Cortec Medical Aktiebolag finns i.

Cortec Medical Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-08-31 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cortec Medical Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Cortec Medical Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Cortec Medical Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Cortec Medical Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-6645950 eller genom brev på följande adress:
Kanalg. 3, 211 40, Malmö

Bolaget skall bedriva handel med alkoholvaror, läkemedel, kemisk-tekniska produkter, medicinska instrument, livsmedel, naturläkemedel samt idka därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget bedriva konsultverksamhet inom nämnda verksamheter samt portalverksamhet på Internet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cortec Medical Aktiebolag och det är Uesson, Michael George Leo som är född 1953 och har titeln VD, Uesson, Michael George Leo som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Uesson, Marianne Jane Barbro som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Uesson, Sophie Iréne Marianne som är född 1986 och har titeln Suppleant, Hultén, Ove Christofer som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor