L.P.L. Ekonomikonsult Aktiebolag

Skåne län

Information

556492-5062 är organisationsnummer för företaget L.P.L. Ekonomikonsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L.P.L. Ekonomikonsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som L.P.L. Ekonomikonsult Aktiebolag finns i.

L.P.L. Ekonomikonsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-09-01 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för L.P.L. Ekonomikonsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

L.P.L. Ekonomikonsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för L.P.L. Ekonomikonsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med L.P.L. Ekonomikonsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-126958 eller genom brev på följande adress:
S. Sparvstyckev. 40, 239 32, Skanör

Bolaget skall driva ekonomisk konsultverksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt driva handel med värdepapper, jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med L.P.L. Ekonomikonsult Aktiebolag och det är Lasson, Lasse Paul som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Lasson, Anita Ingrid Elisabet som är född 1942 och har titeln Suppleant, Hallberg, Per Olof Lennart som är född 1949 och har titeln Revisor, Sydkust Revision AB som är född och har titeln Revisor,