Löfhagen & Co Aktiebolag

Skåne län

Information

Löfhagen & Co Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Löfhagen & Co Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Löfhagen & Co Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Löfhagen & Co Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-08-30. Men sedan 1995-01-01 så har Löfhagen & Co Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Löfhagen & Co Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-159203.

Malmö arbetar för att företag som Löfhagen & Co Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Löfhagen & Co Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, driva handel med värdepapper samt annan härmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Löfhagen & Co Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Löfhagen & Co Aktiebolag och det är följande personer, Löwhagen, Kerstin Görel som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Düppe, Anna Charlotte som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Düppe, Anna Elisabeth Mimi som är född 1988 och har titeln Suppleant, Hintze, John Birger Hjalmar som är född 1988 och har titeln Suppleant, Delborn, Hans Carl Patrik som är född 1949 och har titeln Revisor, Padelco AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Löfhagen & Co Aktiebolag är 556492-3794.