Bilfixaren i Lund Aktiebolag

Skåne län

Information

Bilfixaren i Lund Aktiebolag är ett bolag som finns i Malmö. I Bilfixaren i Lund Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Avanesiyan, Mardin som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonian, Scarlet som är född 1959 och har titeln Suppleant, Kristiansson, Ulf Lennart Harry som är född 1944 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bilfixaren i Lund Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bilfixaren i Lund Aktiebolag på telefon 046-159059.

Bolaget skall reparera bilar, sälja reservdelar till bilar, tillhandahålla arbetsplatser för gör-det-själv arbete på bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bilfixaren i Lund Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bilfixaren i Lund Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bilfixaren i Lund Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bilfixaren i Lund Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bilfixaren i Lund Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bilfixaren i Lund Aktiebolag har 556490-3838 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.