Thorsell Energi- & Klimatkonsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Thorsell Energi- & Klimatkonsult Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Thorsell Energi- & Klimatkonsult Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Thorsell Energi- & Klimatkonsult Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Thorsell Energi- & Klimatkonsult Aktiebolag har haft sedan 2008-11-06. Thorsell Energi- & Klimatkonsult Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Thorsell Energi- & Klimatkonsult Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Flygplansg. 15, 212 39, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-493510.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Thorsell Energi- & Klimatkonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Thorsell Energi- & Klimatkonsult Aktiebolag har idag 556490-3028 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Thorsell Energi- & Klimatkonsult Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom VVS- och energiområdet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Thorsell Energi- & Klimatkonsult Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thorsell, Sven Håkan som är född 1963 och har titeln VD, Thorsell, Sven Håkan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorsell Almö, Charlotte Elisabeth som är född 1966 och har titeln Suppleant, Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Lena Dahlberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .