Göranssons Specerier Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Göranssons Specerier Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Göranssons Specerier Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Göranssons Specerier Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556489-1629.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-264544 alternativt besöka eller skicka post till Göranssons Specerier Aktiebolag på följande adress Ängsv. 10 A, 232 51, Åkarp.

Göranssons Specerier Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Göranssons Specerier Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Göransson, Sten Roger som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Ilanius, Clemente som är född 1934 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning med livsmedel och därmed förenlig verksamhet.