Eldabutiken i Sverige AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Eldabutiken i Sverige AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Eldabutiken i Sverige AB är ett av dem. Statusen för Eldabutiken i Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Eldabutiken i Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-06-29. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Eldabutiken i Sverige AB ska trivas.

Eldabutiken i Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall samordna inköp, försäljning och marknadsföring av bioenergiprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eldabutiken i Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Eldabutiken i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Eldabutiken i Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0158-14035.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -de Canésie, Sture Robert Gunnar i förening med två av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Eldabutiken i Sverige AB är Brekke, John-Erik som är född 1951 och har titeln Extern VD, de Canésie, Sture Robert Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bäckström, Jan Per-Erik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Åke Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Erixon, Eric Gunnar Mattias som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lüning, Carl Lars Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamotWistrand, Michael John som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderin, John Kjell Joakim som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Eldabutiken i Sverige AB har 556488-0705 som sitt organisationsnummer.