Heptagon Records Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Heptagon Records Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Heptagon Records Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Heptagon Records Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556487-9095.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0410-20029 alternativt besöka eller skicka post till Heptagon Records Aktiebolag på följande adress Månstigen 8, 216 19, Malmö.

Heptagon Records Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Heptagon Records Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Johansson, Else Gunborg Charlotta som är född 1928 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med mekaniska, magnetiska och optiska ljud- och bildbärare, hem- och kontorselektronik samt bedriva förlagsverksamhet för musiklitterära verk samt fack- och skönlitteratur samt bedriva konsultverksamhet inom nämnda områden samt därmed förenlig verksamhet.