Davies & Co Bygg och Fastighetsförmedling Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med och förmedling av fast egendom, byggnadsrörelse och fastighetsmäkleri samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Davies & Co Bygg och Fastighetsförmedling Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Davies & Co Bygg och Fastighetsförmedling Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1994-05-27 så skapades Davies & Co Bygg och Fastighetsförmedling Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Davies & Co Bygg och Fastighetsförmedling Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Davies & Co Bygg och Fastighetsförmedling Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556487-6919 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Davies & Co Bygg och Fastighetsförmedling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Davies & Co Bygg och Fastighetsförmedling Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-232000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Johansson Davies, Anders Peter

Följande personer är på något sätt aktiva inom Davies & Co Bygg och Fastighetsförmedling Aktiebolag är Johansson Davies, Anders Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liljedahl, Stig Rune som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Davies, Ingrid Patricia som är född 1953 och har titeln Suppleant, Funder, Mia Margareta Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .