Top Möbel Sweden AB

Skåne län

Information

Top Möbel Sweden AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Top Möbel Sweden AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Top Möbel Sweden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Top Möbel Sweden AB har haft sedan 1994-01-01. Top Möbel Sweden AB har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Top Möbel Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Blidög. 27, 211 24, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-182016.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Top Möbel Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Top Möbel Sweden AB har idag 556487-3437 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Top Möbel Sweden AB

Bolaget skall bedriva import och export av möbler och därmed förenlig verksamhet.

I Top Möbel Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gotlib, Miroslaw som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Gotlib, Romuald som är född 1952 och har titeln Suppleant, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Dillon AB som är född och har titeln Revisor, .