Trekant Film & Reklam Aktiebolag

Skåne län

Information

Trekant Film & Reklam Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Trekant Film & Reklam Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ringdahl, Björn Carl Christian som är född 1959 och har titeln VD, Arndorff, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nohrborg, Per Mattias Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ringdahl, Björn Carl Christian som är född 1959 och har titeln Suppleant, Jönsson, Thommy Arnold som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsredovisning AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Trekant Film & Reklam Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Trekant Film & Reklam Aktiebolag på telefon 08-4401450.

Bolaget skall bedriva reklamverksamhet samt därmed jämförlig verksamhet.

Idag är Trekant Film & Reklam Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Trekant Film & Reklam Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Trekant Film & Reklam Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Trekant Film & Reklam Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Trekant Film & Reklam Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas var för sig av -Nohrborg, Per Mattias Olof -Ringdahl, Björn Carl Christian

Trekant Film & Reklam Aktiebolag har 556487-0201 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.