Resurs Aktiebolag GAPH

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Resurs Aktiebolag GAPH. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Resurs Aktiebolag GAPH tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Resurs Aktiebolag GAPH är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556485-9741.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-493170 alternativt besöka eller skicka post till Resurs Aktiebolag GAPH på följande adress Lärkbog. 5, 212 32, Malmö.

Resurs Aktiebolag GAPH är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Resurs Aktiebolag GAPH så sitter följande personer i styrelsen: Holmqvist, Karl Göran som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , Olsson, Anne Marie som är född 1968 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall vara informationsmäklare, utveckla, försälja och affärsmässigt driva rörelse med Internetbaserade produkter som hemsidor, koncept och idéer, äga och förvalta värdepapper och Internet-domännamn, bedriva konsultverksamhet inom områdena ekonomi, redovisning och informationsteknologi avseende mjukvara samt idka därmed förenlig verksamhet.