Ingela & Anders Andréasson Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ingela & Anders Andréasson Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Ingela & Anders Andréasson Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1994-04-08 så skapades Ingela & Anders Andréasson Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Ingela & Anders Andréasson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ingela & Anders Andréasson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556485-7752 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Ingela & Anders Andréasson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ingela & Anders Andréasson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-156864 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Andréasson, Anders Eric -Andréasson, Monicka Ingela Madelaine

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ingela & Anders Andréasson Aktiebolag är Andréasson, Anders Eric som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andréasson, Monicka Ingela Madelaine som är född 1960 och har titeln Suppleant, Sjöstrand, Richard som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .