Fastighets AB Briggen Kalkgrundet

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Fastighets AB Briggen Kalkgrundet. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Fastighets AB Briggen Kalkgrundet tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Fastighets AB Briggen Kalkgrundet är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556484-9312.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-383720 alternativt besöka eller skicka post till Fastighets AB Briggen Kalkgrundet på följande adress Fredriksbergsg. 1, 212 11, Malmö.

Fastighets AB Briggen Kalkgrundet är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Fastighets AB Briggen Kalkgrundet så sitter följande personer i styrelsen: Östenson, Ulf Bo Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Saxborn, John Henrik som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall direkt eller indirekt genom hel- eller delägda bolag - förvärva, förvalta, utveckla och försälja fast egendom samt att bedriva annan därmed förenlig verksamhet.