Fastighets AB Briggen Hälsingland

Skåne län

Information

Fastighets AB Briggen Hälsingland hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Fastighets AB Briggen Hälsingland finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fastighets AB Briggen Hälsingland tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Fastighets AB Briggen Hälsingland har haft sedan 1995-01-01. Fastighets AB Briggen Hälsingland har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fastighets AB Briggen Hälsingland så kan ni göra det genom att skicka er post till Fredriksbergsg. 1, 212 11, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-383722.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Fastighets AB Briggen Hälsingland Privat, ej börsnoterat.

Fastighets AB Briggen Hälsingland har idag 556484-9296 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Fastighets AB Briggen Hälsingland

Bolaget ska direkt eller indirekt genom hel- eller delägda bolag förvärva, förvalta, utveckla och försälja fast egendom samt att bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

I Fastighets AB Briggen Hälsingland så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Östenson, Ulf Bo Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cronquist, Lena Annika som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Saxborn, John Henrik som är född 1964 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Melzig Henriksson, Eva Susanne som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .