Nuredin Holding AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Nuredin Holding AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nuredin Holding AB är ett av dem. Statusen för Nuredin Holding AB är att Bolaget är aktivt.

Nuredin Holding AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-03-09. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nuredin Holding AB ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nuredin Holding AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-09.

Idag är Nuredin Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Nuredin Holding AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-83890.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Nuredin Holding AB är Memis, Nuredin som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Memisovski, Fikret som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Zekman, Baskim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Nuredin Holding AB har 556484-3463 som sitt organisationsnummer.