Polimat Consulting Aktiebolag

Skåne län

Information

Polimat Consulting Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Polimat Consulting Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Petrina, Ivan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Dlakic, Barbara som är född 1951 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, Adler, Morris som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Adler's Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Polimat Consulting Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Polimat Consulting Aktiebolag på telefon 040-81970.

Bolaget skall bedriva restaurang, import och export av livsmedel, byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Polimat Consulting Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Polimat Consulting Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Polimat Consulting Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Polimat Consulting Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Polimat Consulting Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Polimat Consulting Aktiebolag har 556484-3018 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.