Maxima Finans & Försäkringsmäklare Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Maxima Finans & Försäkringsmäklare Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Maxima Finans & Försäkringsmäklare Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Maxima Finans & Försäkringsmäklare Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Maxima Finans & Försäkringsmäklare Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-03-15. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Maxima Finans & Försäkringsmäklare Aktiebolag ska trivas.

Maxima Finans & Försäkringsmäklare Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2010-02-12. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva rådgivning och försäljning av personförsäkringar samt finansiella tjänster, handel med värdepapper, värdeföremål och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall ej bedriva sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelse eller i lag om kreditrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Maxima Finans & Försäkringsmäklare Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Maxima Finans & Försäkringsmäklare Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Maxima Finans & Försäkringsmäklare Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-982750.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Maxima Finans & Försäkringsmäklare Aktiebolag är Palmgren, Ulf Hans-Fredrik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Per Michael som är född 1957 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Wahlbergs Revisionsbyrå i Malmö KB som är född och har titeln Revisor, .

Maxima Finans & Försäkringsmäklare Aktiebolag har 556484-1830 som sitt organisationsnummer.